InDesign Basiscursus

Adobe InDesign is momenteel het belangrijkste grafische programma op de markt. Iedere grafisch ontwerper moet eigenlijk overweg kunnen met deze toonaangevende software. Adobe InDesign is helemaal ontwikkeld voor de eisen van deze tijd. Het programma wordt veel gebruikt in combinatie met andere pakketten uit de Adobe Creative Suite: Photoshop en Illustrator. De cursussen InDesign van CLS Trainingen helpen u om snel aan de slag te gaan met dit programma, over te stappen vanuit Quark XPress naar InDesign of uw kennis nog verder te verdiepen met een vervolgcursus.

Adobe InDesign is het toonaangevende DTP-programma voor het opmaken van drukwerk. In de basiscursus InDesign leert u als beginnend gebruiker stap voor stap hoe drukwerk binnen InDesign wordt ontwikkeld. In deze cursus gaat u vanaf het eerste ogenblik aan de slag met InDesign. Na afloop van deze cursus InDesign kunt u onder andere zelf tijdschriften, boeken, posters, flyers, affices, brochures, advertenties, etc. ontwerpen. Deze klassikale training InDesign is erop gericht dat u het geleerde na afloop direct kunt toepassen in uw praktijksituatie.

InDesign is een onderdeel van de Adobe Creative Suite. Ook programma's als Photoshop en Illustrator behoren tot deze suite. Gegevens van deze programma's zijn dan ook goed te gebruiken in InDesign. Adobe biedt met de suite een totaalpakket voor de grafische industrie.

Het is ook mogelijk om deze cursus als een maatwerktraining bij u op locatie te organiseren.

Doelgroep
De cursus InDesign Basis is bestemd voor iedereen die met dit DTP-programma wil leren werken.

Voorkennis
Voor deelname aan de opleiding InDesign verwachten wij van de cursist een redelijke kennis van MS Windows of Apple Macintosh.

Duur
De duur van de Basiscursus InDesign is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Alle cursisten ontvangen na afloop van de training een certificaat

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Adobe InDesign Basiscursus