Implementing Data Models with Microsoft SQL Server Analysis Services

Steeds meer bedrijven maken gebruik van gegevensverwerking in de cloud. Het uitvoeren van database-applicaties in de cloud leidt tot potentiële kostenbesparing door de grotere schaal en flexibiliteit. Microsoft SQL Server is gebouwd met als eerste doel het functioneren in de cloud. De functionaliteiten van de SQL Server kunnen in verschillende clouds worden gebruikt; binnen het bedrijf, binnen hybride online omgevingen binnen de publieke cloud. Alle bekende tools voor development en management zijn binnen het programma beschikbaar. Door gebruik te maken van Microsoft SQL Server ontstaat de mogelijkheid om over de logistieke grenzen heen te gaan en activiteiten te integreren met data en services van over de hele wereld.  

In deze cursus leert de cursist managed enterprise Business Intelligence oplossingen implementeren met SQL Server. Tevens wordt de cursist voorbereid op het MCSE Business Intelligence examen, 70-466: Implementing Data Models and Reports with Microsoft SQL Server.

De cursist implementeert multidimensional en tabular data models, implementeert rapportages met SQL Server Reporting Services, ontwikkelt dashboards met SharePoint PerformancePoint Services en voert predictive analysis uit met behulp van data mining.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor Business Intelligence developers en consultants die in een Microsoft SQL Server omgeving een Business Intellegence oplossing willen bouwen.

Voorkennis
Voor het volgen van deze training wordt een voorkennis van een (vergelijkbaar) niveau van de volgende trainingen aangeraden:

  • Querying Microsoft SQL Server;
  • Administering Microsoft SQL Server Databases;
  • Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server.


Duur
De cursusduur is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

Examen
U kunt deze training afsluiten met het examen M20466. Hiervoor kunt u bij ons een Microsoft examenvoucher aanschaffen. Na het succesvol afronden van een of meerdere examens ontvangt u van Microsoft uw officiële MCSA, MCSE of MCSD certificering.

U kunt met dit voucher zelf een datum bij Pearson VUE inplannen. Pearson VUE is een door Microsoft aangewezen, onafhankelijk exameninstituut. Examens kunnen worden afgenomen bij een, door Pearson VUE erkend, testcenter en door het hele land.

 

Implementing data models with Microsoft SQL Server Analysis Services