Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server (M20463)


Steeds meer bedrijven maken gebruik van gegevensverwerking in de cloud. Door gebruik te maken van Microsoft SQL Server ontstaat de mogelijkheid om over de logistieke grenzen heen te gaan en activiteiten te integreren met data en services van over de hele wereld.

Ondanks vele huidige, nieuwe in-memory technieken is bij de meeste Business Intelligence implementaties het opzetten van een datawarehouse nog altijd belangrijk. U leert hoe u een datawarehouse moet opzetten en hoe u deze kunt implementeren met behulp van SQL Server.

Ook leert u uitgebreid over het ontwikkelen van de ETL (Extract, Transform, Load) met SQL Server Integration Services en over datavalidatie met Data Quality Services en Master Data Services.

De cursus Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server biedt u alle kennis en vaardigheden die u nodig heeft voor het opzetten en implementeren van een Microsoft SQL Server 2014 Data Warehouse Business Intelligence-platform. Verder wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de nieuwe functionaliteiten van SQL Server 2014.

Tijdens de cursus wordt gewerkt met Microsoft SQL Server 2014, maar deze cursus is ook geschikt voor Microsoft SQL Server 2012. De tijdens de cursus opgedane kennis kunt u gebruiken bij de voorbereidingen op het officiële examen Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server, dat onderdeel uitmaakt van de MCSA-certificering.

Cursusmateriaal en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Examen
U kunt deze training afsluiten met het officiële examen M20463 . Hiervoor kunt u bij ons een Microsoft examenvoucher aanschaffen. Na het succesvol afronden van een of meerdere examens ontvangt u van Microsoft uw officiële MCSA, MCSE of MCSD certificering.

U kunt met dit voucher zelf een datum bij Pearson VUE inplannen. Pearson VUE is een door Microsoft aangewezen, onafhankelijk exameninstituut. Examens kunnen worden afgenomen bij een, door Pearson VUE erkend, testcenter en door het hele land.

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor BI-professionals, die uitgebreide kennis nodig hebben van de SQL Server 2014-omgeving voor het opzetten van een Data Warehouse Business Intelligence-platform.

Voorkennis

Wij adviseren als voorkennis Querying Microsoft SQL Server 2012/2014 of vergelijkbare kennis. Administering Microsoft SQL Server Databases (M20462) of vergelijkbare kennis wordt als pré beschouwd.

Duur

De cursusduur is vijf dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

De cursus Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server behandelt de volgende onderwerpen:

Module 1
Introduction to Data Warehousing

Module 2
Data Warehouse Hardware Considerations

Module 3
Designing and Implementing a Data Warehouse

Module 4
Creating an ETL Solution with SSIS

Module 5
Implementing Control Flow in an SSIS Package

Module 6
Debugging and Troubleshooting SSIS Packages

Module 7
Implementing an Incremental ETL Process

Module 8
Enforcing Data QualityLessons

Module 9
Using Master Data Services

Module 10
Extending SQL Server Integration Services

Module 11
Deploying and Configuring SSIS Packages

Module 12
Consuming Data in a Data Warehouse

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.