Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server (M20463)

Steeds meer bedrijven maken gebruik van gegevensverwerking in de cloud. Het uitvoeren van database-applicaties in de cloud leidt tot potentiële kostenbesparing door de grotere schaal en flexibiliteit. Microsoft SQL Server is gebouwd met als eerste doel het functioneren in de cloud. De functionaliteiten van de SQL Server kunnen in verschillende clouds worden gebruikt; binnen het bedrijf, binnen hybride online omgevingen binnen de publieke cloud. Alle bekende tools voor development en management zijn binnen het programma beschikbaar. Door gebruik te maken van Microsoft SQL Server ontstaat de mogelijkheid om over de logistieke grenzen heen te gaan en activiteiten te integreren met data en services van over de hele wereld.  

Ondanks vele huidige, nieuwe in-memory technieken is bij de meeste Business Intelligence implementaties het opzetten van een datawarehouse nog altijd belangrijk. U leert hoe u een datawarehouse moet opzetten en hoe u deze kunt implementeren met behulp van SQL Server. Ook leert u uitgebreid over het ontwikkelen van de ETL (Extract, Transform, Load) met SQL Server Integration Services en over datavalidatie met Data Quality Services en Master Data Services.

De cursus Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server biedt u alle kennis en vaardigheden die u nodig heeft voor het opzetten en implementeren van een Microsoft SQL Server 2014 Data Warehouse Business Intelligence-platform. Verder wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de nieuwe functionaliteiten van SQL Server 2014.

Tijdens de cursus wordt gewerkt met Microsoft SQL Server 2014, maar deze cursus is ook geschikt voor Microsoft SQL Server 2012. De tijdens de cursus opgedane kennis kunt u gebruiken bij de voorbereidingen op het officiële examen Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server, dat onderdeel uitmaakt van de MCSA-certificering.

Doelgroep
Deze training is speciaal ontwikkeld voor BI-professionals, die uitgebreide kennis nodig hebben van de SQL Server 2014-omgeving voor het opzetten van een Data Warehouse Business Intelligence-platform. De nadruk ligt op het maken van BI oplossingen zoals :

  • het implementeren van een Data Warehouse;
  • het maken van SSIS -packages voor ETL (Extraction, Transformation, and Loading);
  • het toepassing van data integriteit met Master Data Services;
  • het opschonen van data met Data Quality Services.


Voorkennis
Wij adviseren de volgende voorkennis:

  • Querying Microsoft SQL Server 2012/2014 of vergelijkbare kennis.

Onderstaande voorkennis wordt beschouwd als een pré:

  • Administering Microsoft SQL Server Databases (M20462) of vergelijkbare kennis.


Duur
De cursusduur is vijf dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

Examen

U kunt deze training afsluiten met het officiële examen M20463 . Hiervoor kunt u bij ons een Microsoft examenvoucher aanschaffen. Na het succesvol afronden van een of meerdere examens ontvangt u van Microsoft uw officiële MCSA, MCSE of MCSD certificering.

U kunt met dit voucher zelf een datum bij Pearson VUE inplannen. Pearson VUE is een door Microsoft aangewezen, onafhankelijk exameninstituut. Examens kunnen worden afgenomen bij een, door Pearson VUE erkend, testcenter en door het hele land.

 

Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server