Illustrator Basiscursus (klassikaal)

Adobe Illustrator, onderdeel van de Adobe Creative Suite, is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk programma. Of het nu gaat om het ontwerpen van logo's en illustratieve tekeningen of om het maken van advertenties en flyers, Illustrator geeft u de mogelijkheid om al uw creatieve ideeën om te zetten in een tastbaar eindproduct. Een belangrijk voordeel van dit op Vector georiënteerde programma is het kwaliteitsbehoud. Zo kunt u dezelfde illustratie gebruiken voor zowel een advertentie en als de gevel van een flatgebouw. CLS Trainingen biedt meerdere cursussen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen Illustrator volgen in onze cursusruimte in Den Bosch of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

Adobe Illustrator is een programma om Vector-illustraties te creëren. Dit soort strakke illustraties wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt als logo’s of iconen. Illustrator is een precisiegereedschap, waarmee je de fijnste lijntekeningen kunt opmaken. De schaalbare vector-afbeeldingen die je met dit programma maakt, zijn zonder kwaliteitsverlies erg goed te gebruiken op internet of in drukwerk. In deze cursus Adobe Illustrator leert u alle basisfuncties van Illustrator en leert u op een handige manier strakke vectorafbeeldingen creëren.

Het is ook mogelijk om deze cursus als een maatwerktraining bij u op locatie te organiseren.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor beginnende gebruikers van Illustrator en personen die nog nooit met het pakket hebben gewerkt.

Voorkennis
Wij verwachten van de deelnemers dat zij bekend zijn met Windows of Apple.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Alle cursusmaterialen en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Adobe Illustrator basiscursus