Illustrator Basiscursus (In Company)

Adobe Illustrator, onderdeel van de Adobe Creative Suite, is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk programma. Of het nu gaat om het ontwerpen van logo's en illustratieve tekeningen of om het maken van advertenties en flyers, Illustrator geeft u de mogelijkheid om al uw creatieve ideeën om te zetten in een tastbaar eindproduct. Een belangrijk voordeel van dit op Vector georiënteerde programma is het kwaliteitsbehoud. Zo kunt u dezelfde illustratie gebruiken voor zowel een advertentie en als de gevel van een flatgebouw. CLS Trainingen biedt meerdere cursussen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen Illustrator volgen in onze cursusruimte in Den Bosch of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

De basiscursus Adobe Illustrator wordt bij u op locatie gegeven. Het is daarom mogelijk om de inhoud van deze cursus aan uw wensen aan te passen. Hierdoor haalt u maximaal rendement uit de cursus. Voor aanvang van deze cursus zal een van onze docenten Illustrator contact met u opnemen om eventuele aanpassingen aan de inhoud te bespreken.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor beginnende gebruikers van Illustrator en personen die nog nooit met het pakket hebben gewerkt.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
De duur van de basiscursus Illustrator is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan de basiscursus Illustrator ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen.

 

Adobe Illustrator in company