GstarCAD Basiscursus

24 Net als voor diverse andere CAD-tekenprogramma's is de basis voor GstarCAD het opensource CAD-programma IntelliCAD. Wereldwijd werken vele softwarefabrikanten al met IntelliCAD. GstarCAD lijkt in een hoop opzichten op AutoCAD en mag met recht een AutoCAD-kloon worden genoemd.

De GstarCAD Basiscursus is ontwikkeld voor de technische CAD-tekenaar, die niet eerder met GstarCAD heeft gewerkt en GstarCAD doelgericht wil leren gebruiken. Tijdens deze basiscursus leert de cursist de workflow van GstarCAD kennen. Er wordt gestart met het uitleggen van de basisprincipes van het computertekenen en met het aanleren van enkele basistechnieken. Met deze vaardigheden kan er een eenvoudige tekening worden gemaakt, deze tekening kan worden bewerkt en uiteindelijk ook worden geplot. Alleen de meest essentiële commando's en functies worden behandeld. De cursus is een hands-on training: vanaf het eerste moment wordt er getekend en al het geleerde wordt aan de praktijk getoetst. Gedurende de gehele cursus wordt de theorie afgewisseld met praktische oefeningen.  

Deze cursus is ook uitermate geschikt voor mensen die niet zelf gaan ontwerpen, maar tekeningen krijgen aangeleverd, hierin aanpassingen moeten kunnen maken en de tekeningen moeten kunnen plotten. Het is ook mogelijk om deze cursus als een maatwerktraining bij u op locatie te organiseren. Onze professionele docenten komen dan naar u toe.

Doelgroep
De cursus is bestemd voor iedereen die met GstarCAD wil gaan werken.

Voorkennis
Er is geen voorkennis vereist voor het volgen van deze training. Wel verwachten wij van de cursisten dat zij computervaardig zijn.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte voor deze training bedraagt acht cursisten.

Certificaat
De basiscursus GstarCAD wordt met een certificaat afgesloten.

Inclusief
Alle cursusmaterialen en de lunch zijn bij de training inbegrepen.

 

GstarCAD training