FME Gevorderd - Maatwerk

FME, wat staat voor Feature Manipulation Engine, is de een populaire oplossing om de interoperabiliteit tussen verschillende soorten data in de Geo-wereld te bewerkstelligen. Momenteel ondersteunt FME wereldwijd meer dan 345 verschillende dataformaten.

De training FME Gevorderd - Maatwerk gaat in op geavanceerde technieken en de complexere commando's van FME. Door goed om te gaan met deze technieken en commando’s is het mogelijk werkprocessen te versnellen en FME op zeer effectieve wijze in te zetten in uw organisatie.

Dit betreft een maatwerkcursus. Voor aanvang van de training zal een van onze docenten uw wensen met betrekking tot de inhoud met u afstemmen. Wij komen deze training ook graag bij u op locatie organiseren. Wanneer u met meerdere collega's deze training wilt volgen, is dit al snel een goedkopere optie.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor FME-gebruikers die meer uit het pakket willen halen.

Voorkennis
Wij verwachten van de deelnemers dat er kennis op het niveau van de basiscursus aanwezig is. Wanneer u twijfelt of u over de juiste kennis beschikt om deze cursus te volgen, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Duur
De duur van de gevorderde FME-cursus is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.