Excel - Snelcursus draaitabellen (PivotTables)

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data op een intuïtieve manier te ordenen en weer te geven. Een spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden of andere overzichten in bijhouden. De trainingen in Excel kunt u in alle versies en op ieder gewenst niveau volgen, voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

Bij het maken van rapportages en overzichten in Excel kunt u niet meer zonder draaitabellen. Met draaitabellen kunt u snel een duidelijk overzicht geneneren uit een berg informatie. De draaitabel groepeert voor u de gegevens, maakt de berekeningen en kan eenvoudig worden bijgewerkt wanneer er aangepaste of nieuwe gegevens zijn. Het is mogelijk om uw draaitabel te koppelen aan een extern programma en de gegevens automatisch te laten bijwerken bij het openen van de draaitabel.

In deze snelcursus draaitabellen (PivotTables) in Excel leert u in een halve dag werken met draaitabellen. Deze training wordt bij u op locatie gegeven en kan plaatsvinden wanneer het u het beste uitkomt. Het is ook mogelijk om deze training als avondtraining bij ons op locatie in Rotterdam te volgen.

Doelgroep
Deze cursus is geschikt voor medewerkers die al ruime ervaring hebben met Excel en met behulp van dit programma gegevens willen analyseren en rapporteren.

Voorkennis
Een goede basiskennis van Excel is voor deze cursus vereist.

Duur
De duur van deze snelcursus is één dagdeel van drie uur.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen.