Excel - Snel aan de slag

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data op een intuïtieve manier te ordenen en weer te geven.

Een spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden of andere overzichten in bijhouden.

Voor iedereen die snel met Excel aan de slag wil gaan, heeft CLS de cursus Excel - Snel aan de slag  van slechts één dag ontwikkeld. Tijdens deze versnelde basiscursus worden alle basisvaardigheden stapsgewijs en op een begrijpelijke manier uitgelegd, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig heeft. Tijdens de training leert u werken met grote bestanden (sorteren, filteren, zoeken, ontdubbelen), maakt u kennis met formules en functies en kunt u na afloop ook grafieken maken. Voor de training komen onze professionele docenten naar u toe, ook wanneer het een privécursus betreft. Op deze manier heeft de cursus een hoog rendement. Het is ook mogelijk om deze training Excel op een gevorderd niveau te volgen. Wij passen de inhoud van de cursus graag aan uw wensen aan.

Deze cursus Excel kunt u in versie 2003, 2007, 2010 en 2013, in zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie volgen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die met Excel wil/moet gaan werken.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis vereist voor het volgen van deze snelcursus Excel.

Duur
De duur van de cursus is twee dagdelen van drie uur. Het is mogelijk om de cursus verspreid over twee dagen te volgen. Dit kan zowel in de ochtend en middag als in de avond.

Groepsgrootte
Om voldoende persoonlijke aandacht aan de cursisten te kunnen geven, bedraagt de maximale groepsgrootte acht deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers van deze cursus krijgen na afloop een certificaat.

Inclusief
Cursusboek (dit boek is na afloop van de cursus uitstekend geschikt als naslagwerk).