Excel – Privétraining, groepstraining en maatwerk


Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data op een intuïtieve manier te ordenen en weer te geven.

Een spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden of andere overzichten in bijhouden.

De trainingen in Excel kunt u in alle versies en op ieder gewenst niveau volgen, voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

Iedere training Excel die u wenst, kunnen wij u leveren. Dit kan een privécursus of een groepstraining zijn, met een duur van een halve dag of twee dagen, op elk gewenst niveau en met ieder gewenst onderwerp. De trainingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden verzorgd.

Voor deze cursus Excel hanteren wij het standaardtarief van € 395,- per dag voor de eerste deelnemer. Voor iedere volgende deelnemer vragen wij € 75,- per dag extra. De totale kosten zijn dus afhankelijk van de duur van de cursus en het aantal deelnemers. Deze prijzen gelden niet voor onze VBA-trainingen.

Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen.

Doelgroep

Onze cursussen Excel zijn bestemd voor iedereen die met Excel werkt of wil gaan werken.

Voorkennis

Deze cursus kan op ieder gewenst niveau worden gegeven.

Duur

De duur van de training is in overleg.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

De inhoud van deze training is in overleg. Wij kunnen een standaardtraining verzorgen, maar het is ook mogelijk dat u aangeeft welke onderwerpen worden behandeld.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.