Excel Gevorderd

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data op een intuïtieve manier te ordenen en weer te geven. Een spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden of andere overzichten in bijhouden. De trainingen in Excel kunt u in alle versies en op ieder gewenst niveau volgen, voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

Wanneer u de basisbeginselen van Excel voldoende beheerst, maar nog meer uit dit programma wilt halen, is onze cursus Excel Gevorderd geschikt voor u. Tijdens deze klassikale cursus Excel is er voldoende ruimte voor uw eigen inbreng. 

Nazorg/helpdesk
Na afloop van deze gevorderde cursus Excel kunt u een jaar lang zonder extra kosten gebruik maken van onze e-mail helpdesk. 

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die meer uit Excel wil halen.

Voorkennis
Wij verwachten van de cursisten basiskennis van Excel. Wanneer u twijfelt over uw niveau, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Duur
De duur van deze training is één dag.

Groepsgrootte 
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat
Alle cursisten ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Het cursusboek en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen. Het cursusboek is na afloop van de training goed te gebruiken als naslagwerk.