Excel Gevorderd (In Company)

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data op een intuïtieve manier te ordenen en weer te geven. Een spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden of andere overzichten in bijhouden. De trainingen in Excel kunt u in alle versies en op ieder gewenst niveau volgen, voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

Als u de basisbeginselen van Excel voldoende beheerst, maar nog meer uit dit programma wilt halen, kunt u in onze cursus Excel Gevorderd leren hoe u efficiënt kunt omgaan met gegevenslijsten (filteren, tabellen, subtotalen, draaitabellen), functies nog beter kunt inzetten en analyses kunt maken. Verder leert u hoe u uw gegevens in een document kunt beveiligen en taken in Excel kunt automatiseren door middel van macro’s. In deze cursus neemt vooral het werken met draaitabellen een belangrijke rol in. Met draaitabellen kunt u sneller analyses maken en sneller rapporteren. Wanneer u gaat werken met draaitabellen kunt u veel tijd besparen.

Deze training Excel wordt gegeven als een maatwerktraining bij u op het bedrijf. Op deze manier kunnen wij de inhoud aan uw niveau en wensen aanpassen. Zo heeft u een optimaal rendement van deze cursus. Deze gevorderde cursus Excel kunt u volgen voor de versies 2003, 2007, 2010, 2013 en 2016. Dit in zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die meer uit Excel wil halen.

Voorkennis
Ervaring in het werken met Excel is vereist. Wanneer u weinig ervaring heeft, adviseren wij u om eerst de basiscursus te volgen.

Duur
De duur van de cursus Excel Gevorderd is drie dagdelen van drie uur. Dit kunnen zowel de ochtenden, middagen als de avonden zijn. Het is mogelijk om de cursus over meerdere weken te spreiden.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze gevorderde cursus Excel ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen. Ons modulaire cursusboek is na afloop van de training een uitstekend naslagwerk.