Excel Basiscursus (In Company)

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data op een intuïtieve manier te ordenen en weer te geven. Een spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden of andere overzichten in bijhouden. De trainingen in Excel kunt u in alle versies en op ieder gewenst niveau volgen, voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

De Basiscursus Excel is bedoeld voor iedereen die nog weinig of geen ervaring heeft met het programma Excel. Tijdens deze praktische cursus, die bij u op locatie wordt gegeven, leert u alle basisvaardigheden en maakt u kennis met de uitgebreide mogelijkheden van dit geweldige spreadsheet-programma. Wanneer u efficiënt met Excel wilt werken, is deze training onmisbaar.

U leert tijdens deze cursus Excel onder ander gegevens invoeren, uw werkblad opmaken, eenvoudige berekeningen maken, sorteren, filters plaatsen, op een goede manier printen, diverse functies, basistechnieken met betrekking tot draaitabellen, grafieken maken en heel veel tips & tricks. In deze basiscursus Excel behandelen wij ook de als-functie en de functie verticaal zoeken. Dit omdat wij van mening zijn dat dit juist onderdelen van Excel zijn, waarmee u veel tijd kunt besparen tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Wij geven deze basiscursus als een maatwerktraining bij u op locatie. Wanneer dit lastig is, kunnen wij de training ook op een van onze locaties organiseren.

Deze cursus Excel kan in versie 2003, 2007, 2010, 2013 en 2016 worden gevolgd, in zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die met Excel wil gaan werken.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis vereist om deze basiscursus Excel te kunnen volgen.

Duur
De duur van de Basiscursus Excel is drie dagdelen van drie uur. Dit kunnen zowel de ochtenden en middagen als de avonden zijn. Het is mogelijk om de training over meerdere weken te verdelen.

Groepsgrootte
Om voldoende persoonlijke aandacht aan de cursisten te kunnen geven bedraagt de maximale groepsgrootte acht deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers aan de basiscursus Excel ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Het cursusboek is bij de cursus inbegrepen. Dit boek is na afloop van de cursus uitstekend geschikt als naslagwerk.