Excel 2016 Medium (via e-learning)

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken. Bovendien kunt u uiteenlopende soorten data ordenen en weergeven. Een spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden en/of andere overzichten in bijhouden.

De e-learningcursus Excel 2016 Medium is bedoeld voor iedereen die reeds de e-learning Excel 2016 Basiscursus heeft gevolgd en nog meer uit het programma wil halen. Tijdens deze praktische cursus maakt u verder kennis met de uitgebreide mogelijkheden van dit geweldige spreadsheet-programma. Wanneer u efficiënt met Excel wilt werken, is deze training onmisbaar. U krijgt nog meer mogelijkheden om uw berekeningen efficiënt en foutloos uit te voeren.

Tijdens de cursus werkt u live in de software. Deze moet daarom aanwezig zijn op uw computer. Met onze e-learningtrainingen kunt u een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen.  

Systeemvereisten

  • u dient te beschikken over Internet Explorer;

  • lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk;

  • de Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw computer aanwezig te zijn.

Met de cursus Excel 2016 Medium (via e-learning) legt u een zeer ruime basis voor het beheersen van Excel. WIlt u meer leren? Dan sluit de cursus Excel 2016 Gevorderd (via e-learning) perfect aan op de door u opgedane kennis tijdens deze cursus.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor hen, die reeds de e-learning Excel 2016 Basiscursus hebben gevolgd en nog meer uit het programma willen halen.

Voorkennis
Voor deze cursus is kennis van Excel op het niveau van de e-learning Excel 2016 Basiscursus vereist.

Duur
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel. U leert in eigen tempo. In totaal heeft u 12 maanden lang onbeperkte toegang.

Certificaat
Na afloop van deze cursus ontvangt u een digitaal certificaat.