Excel 2016 Expert (via e-learning)

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken. Bovendien kunt u uiteenlopende soorten data ordenen en weergeven. Een spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden en/of andere overzichten in bijhouden.

De cursus Excel 2016 Expert (via e-learning) is bedoeld voor iedereen die geruime ervaring heeft met het werken in Excel en alles uit het programma wil halen. Deze training volgt op de cursus Excel 2016 Gevorderd (via e-learning). Na het volgen van de expertcursus heeft u zeer ruime kennis van de gevorderde onderwerpen in Excel, zoals matrixformules, macro's en formulieren.

Tijdens de cursus werkt u live in de software. Deze moet daarom aanwezig zijn op uw computer. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen.

Systeemvereisten:

  • u dient te beschikken over Internet Explorer;
  • lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk;
  • de Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw computer aanwezig te zijn.


Doelgroep
 
Deze cursus is bestemd voor iedereen die reeds de e-learningcursus Excel 2016 Gevorderd heeft gevolgd en nog meer uit het programma wil halen. 

Voorkennis 
Voor deze cursus is kennis van Excel op het niveau van de cursus Excel 2016 Gevorderd (via e-learning) vereist. 

Duur 
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel. U leert in eigen tempo. In totaal heeft u 12 maanden lang onbeperkte toegang.

Certificaat 
Na afloop van deze cursus ontvangt u een digitaal certificaat.