Excel 2016 Basiscursus (via e-learning)

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken. Bovendien kunt u uiteenlopende soorten data ordenen en weergeven. Een spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden en/of andere overzichten in bijhouden.

De Excel 2016 Basiscursus (via e-learning) is bedoeld voor iedereen die nog weinig of geen ervaring heeft met het programma Excel. Tijdens deze praktische cursus leert u alle basisvaardigheden en maakt u kennis met de uitgebreide mogelijkheden van dit geweldige spreadsheetprogramma. Wanneer u efficiënt met Excel wilt werken, is deze training onmisbaar. 

Tijdens de cursus werkt u live in de software. Deze moet daarom aanwezig zijn op uw computer. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen.

Systeemvereisten:

  • u dient te beschikken over Internet Explorer;
  • lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk;
  • de Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw computer aanwezig te zijn.

Met de Excel 2016 Basiscursus (via e-learning) legt u een goede basis voor het beheersen van Excel. WIlt u meer leren? Dan sluit de cursus Excel 2016 Medium (via e-learning) perfect aan op de door u opgedane kennis tijdens de basiscursus.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil gaan werken met Excel en nog weinig of geen ervaring heeft met het programma.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.  U leert  in eigen tempo. In totaal heeft u 12 maanden lang onbeperkte toegang.

Certificaat
Na afloop van deze cursus ontvangt u een digitaal certificaat.