Excel 2010 – Medium (via e-learning)


Excel is het meest gebruikte rekenprogramma. Ook is Excel hét hulpmiddel om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data te ordenen en weer te geven. Een spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden of andere overzichten in bijhouden.

De cursus Excel 2010 – Medium (via e-learning) is bedoeld voor hen, die reeds de cursus Excel 2010 – Basis (via e-learning) hebben gevolgd en nog meer uit het programma willen halen. Tijdens deze praktische cursus maakt u verder kennis met de uitgebreide mogelijkheden van dit geweldige spreadsheet-programma. Wanneer u efficiënt met Excel wilt werken, is deze training onmisbaar. U krijgt nog meer mogelijkheden om uw berekeningen efficiënt en foutloos uit te voeren.

Tijdens de cursus werkt u live in de software; daarom moet deze aanwezig  zijn op uw pc. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen. De cursus kan als losse e-learning cursus worden gevolgd, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met docentenondersteuning in groepsverband.

Systeemvereisten

  • U dient te beschikken over Internet Explorer.
  • Lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk.
  • De Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw pc aanwezig te zijn.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor hen, die reeds de cursus Excel 2010 - Basis (via e-learning) hebben gevolgd en nog meer uit het programma willen halen.

Voorkennis

Voor deze cursus is kennis van Excel op het niveau van de cursus Excel 2010 - Basis (via e-learning) vereist.

Duur

Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.

Certificaat

Na afloop van deze cursus ontvangt u een digitaal certificaat.

In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • sjablonen (templates);
  • analyse van gegevens via consolideren en draaitabellen (pivot tables);
  • doelzoeken (goal seek);
  • lijsten filteren en statistische bewerkingen op lijsten (subtotalen, lookup-functie);
  • macro’s.
Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.