Excel 2010 Gevorderd (via e-learning)

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data op een intuïtieve manier te ordenen en weer te geven. Een spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden of andere overzichten in bijhouden.

De e-learning cursus Excel 2010 Gevorderd is bedoeld voor hen, die reeds de e-learning cursussen Excel 2010 Basis en Medium hebben gevolgd en nog meer uit het programma willen halen. Tijdens deze praktische cursus maakt u verder kennis met de uitgebreide mogelijkheden van dit geweldige spreadsheet-programma. Wanneer u efficiënt met Excel wilt werken, is deze training onmisbaar. U krijgt nog meer mogelijkheden om uw berekeningen efficiënt en foutloos uit te voeren.

Tijdens de cursus werkt u live in de software; daarom moet deze aanwezig zijn op uw pc. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen. De cursus kan als losse e-learningcursus worden gevolgd, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met docentenondersteuning in groepsverband. 

Systeemvereisten

  • U dient te beschikken over Internet Explorer.
  • Lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk.
  • De Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw pc aanwezig te zijn.


Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor hen, die reeds de e-learning cursussen Excel 2010 Basis en Medium hebben gevolgd en nog meer uit het programma willen halen.

Voorkennis
Kennis van Excel op het niveau van de e-learning cursussen Excel 2010 Basis en Medium is vereist.

Duur
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.

Certificaat
Na afloop van de opleiding ontvangt u een digitaal certificaat.