EC-Council Certified Ethical Hacker v9 (via e-learning)

Door de Certified Ethical Hacker v9 (CEH) certificering te behalen leert u te “denken als een hacker” en te begrijpen wat de gevaren van een niet goedwillende hacker zijn. Tijdens deze training leert u hoe u een computernetwerk kunt scannen, testen, hacken en beveiligen.

Doelgroep
Deze training is bestemd voor IT-professionals die willen leren “denken als een hacker” en willen begrijpen wat de gevaren van een niet goedwillende hacker zijn. U leert hoe u een computernetwerk kunt beveiligen.

Vereiste voorkennis
Voor deze cursus dient u te beschikken over ervaring in het beheren van systemen en netwerken. Bij voorkeur heeft u ervaring in het beheren van netwerken van verschillende vendors, zoals Microsoft, Linux en Cisco.

Examen
Deze training is ter voorbereiding op het volgende examen: EC-Council Certified Ethical Hacker v9. De examenkosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Certificering
Deze training maakt onderdeel uit van het volgende certificeringstraject: EC-Council Certified Ethical Hacker v9.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • video-instructie van de gehele lesstof (Engels), uitgevoerd door een ervaren praktijkdocent;
  • docentenbegeleiding via chat/email;
  • studiebegeleiding door uw e-coach;
  • deelnamecertificaat ;
  • geld-terug-garantie wanneer u niet tevreden bent over de training (binnen vijf dagen).


Leervorm
 
Deze e-learning leervorm betreft zelfstudie waarbij u zelf kunt bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. Vooral geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen datgene willen leren wat zij nodig hebben op de momenten dat het past. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline. Dit e-learning pakket bestaat uit hoogwaardige video-instructie van de gehele lesstof. Deze video-instructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de video-instructie is langer dan de duur van een klassikale training. U krijgt dus meer uitleg! Tegen een kleine meerprijs heeft u tevens toegang tot alle 18.000 boeken en 2.500 extra video's in de Safari e-book-catalogus. Alle IT e-learning wordt gevolgd vanuit een digitaal leerplein. Hierin zit veel extra functionaliteit, zoals virtual labomgeving (meerprijs), kennis assessment, oefenexamens, de e-coach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

Kortom: veel begeleiding om van uw IT e-learning een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug! Vraag naar de voorwaarden. 

Startdatum 
Deze e-learning training kan, nadat de setup heeft plaatsgevonden, op ieder gewenst moment starten. Het klaarzetten van de setup duurt 1 à 2 dagen.  

Cursusduur 
Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u de trainingsduur zelf. U heeft een jaar toegang tot de training. 

Taal 
Deze cursus wordt in het Engels verzorgd. 

Virtual Online Practice Lab 
Voor deze training is een virtuele oefenomgeving beschikbaar. Het grote voordeel van het Virtual Online Practice Lab is dat u kunt oefenen in de praktijk zonder dat u uw eigen systeem hoeft te gebruiken. U kunt 12 maanden van deze unieke mogelijkheid gebruik maken voor slechts € 125,-.