Dynamo voor Autodesk Revit - Basis

Werk spontaan, ontwerp in alle vrijheid en vergroot uw omzet met Autodesk Revit Architecture, het systeem voor bouwkundig ontwerpen en bouwkundige documentatie dat werkt zoals u denkt. Revit Architecture is ontworpen voor het modelleren van bouwkundige informatie en stelt u in staat alles altijd en overal te wijzigen.

Tijdens de cursus Dynamo voor Autodesk Revit Advanced leert u de basisbeginselen van Dynamo, de open source- programmeertaal voor de conceptuele modeller van Revit. De mogelijkheden zijn onder andere het automatisch plaatsen van punten en families, relaties tussen elementen in de gaten houden en data verzamelen. Dynamo is sinds de R2-release van Revit 2015 standaard geïnstalleerd naast Revit.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor diegenen, die zich willen verdiepen in de basisbeginselen van Dynamo.

Voorkennis
Kennis van Autodesk Revit en Microsoft Windows is een vereiste.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een officiëel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de training inbegrepen.

 

Autodesk Training Dynamo voor Revit