Dreamweaver

Adobe Dreamweaver is een toonaangevend programma voor het ontwerpen en ontwikkelen van een professionele, interactieve en dynamische website. Het krachtige programma biedt alle tools voor het ontwerpen van webpagina’s en het beheren van grote websites.

CLS Trainingen biedt een zeer effectieve training aan voor dit krachtige webdesign-programma. U kunt deze training Dreamweaver volgen op meerdere locaties in Nederland, of in company bij u op het bedrijf.

Tijdens deze tweedaagse cursus Dreamweaver leert u met Dreamweaver een website opzetten en bouwen. Alle belangrijke onderdelen van HTML en CSS komen aan bod.

Gedurende de eerste dag leert u lay-outs kiezen, pagina's samenstellen met de meest voorkomende tags, voorvertoning en foutcontrole in de browser en publiceren. Daarnaast leert u hoe u met CSS het uiterlijk van uw site en alle afzonderlijke onderdelen kunt bepalen. Natuurlijk komt het gereedmaken voor tablet en telefoon ook aan bod.

De tweede dag komt het gebruik van Bootstrap aan bod. Bootstrap is 's werelds meest gebruikte front-end framework. Het is een bibliotheek van HTML-, CSS- en Javascript-bestanden. Deze bieden een gemakkelijk startpunt en hebben tevens heel veel functionaliteit ingebouwd. Zo is een Bootstrap-pagina standaard al geschikt voor alle soorten schermen (van desktop tot telefoon). Bootstrap bevat bovendien een groot aantal ingebouwde vormgevings- en functionele elementen, zoals buttons, formulieren, navigatiesystemen, enz.

Hoewel met Bootstrap elk soort ontwerp kan worden gemaakt, heeft de populariteit van Bootstrap ervoor gezorgd dat haar ingebouwde vormgeving de standaard is geworden voor het uiterlijk van de huidige moderne website.

Het is ook mogelijk om deze training als een maatwerktraining bij u op locatie te organiseren. Wanneer deze optie interessant voor u is, neem dan contact met ons op. Wij sturen u hiervoor graag een voorstel. 

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die met Dreamweaver een website wil maken en/of beheren.

Voorkennis
Kennis van HTML/CSS of eventueel kennis van een programmeertaal is een pré.

Duur
De duur van de cursus Dreamweaver is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt vijf deelnemers.

Certificaat
Na afloop van de cursus Dreamweaver ontvangen de deelnemers een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Adobe Dreamweaver