Database-ontwerp

Database-ontwerp is van cruciaal belang voor de effectieve implementatie van een relationele database. Onze training biedt u de benodigde kennis van de onderdelen van een database, het modelleren van gegevens, de databaseconstructie en de ontwikkeling van een database binnen en zakelijke omgeving.

In de cursus Database-ontwerp bespreken wij de onderdelen van een database, hoe u gegevens modelleert, databaseconstructie en de ontwikkeling van een database in een zakelijke omgeving. De deelnemers zullen leren hoe de entiteiten en hun relaties kunnen worden vertaald naar tabellen. Zij leren de principes van de Entity Relationship Modeling. Deze vaardigheden zijn essentieel voor het ontwerpen van de relationele database achter een website of een applicatie.

De theorie wordt behandeld aan de hand van presentatieslides. Demo's worden gebruikt om de theorie te verduidelijken. Er is voldoende gelegenheid om te oefenen.  

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor webprogrammeurs, developers van webapplicaties, database administrators, webmasters en webprojectmanagers.

Voorkennis
Voor deelname aan deze cursus zijn geen specifieke vaardigheden of kennis nodig. Algemene kennis van systeemontwerp is bevorderlijk voor de begripsvorming.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Database design ontwerp