Crystal Reports Server - Installatie en configuratie

Crystal Reports is de wereldstandaard voor snelle en effici├źnte rapportage. Met Crystal Reports kunt u in korte tijd rapporten bouwen met een interactieve inhoud. Vrijwel elke databron is hiervoor te gebruiken. U kunt rapporten publiceren op het web of in vele andere bestandsformaten opslaan. Ook het integreren van Crystal Reports-functionaliteit in een eigen applicatie behoort tot de mogelijkheden. In de verschillende cursussen Crystal Reports leert u hoe u deze rapporten kunt maken. U kunt kiezen voor een standaardtraining, maar het is ook mogelijk om een maatwerktraining te organiseren, gericht op de database van uw bedrijf.

Tijdens de cursus Crystal Reports Server leren cursisten hoe zij de applicatie moeten installeren. Er wordt kort aandacht besteed aan de architectuur van Crystal Reports Server. De nadruk zal na de installatie vooral liggen op het instellen en gebruiken van Crystal Reports Server.

Aan het einde van deze cursus bent u in staat om de Crystal Reports Server naar uw wensen in te stellen. U kunt op verschillende manieren rapporten publiceren, plannen (schedule) en exporteren. Ook de rechtenstructuur kent voor u geen geheimen meer.

Doelgroep
De cursus Crystal Reports Server is bij uitstek geschikt voor netwerk-, systeem- en applicatiebeheerders die de verantwoordelijkheid krijgen voor een installatie van deze software.

Voorkennis
Van de deelnemers wordt verwacht dat ze basiskennis van netwerken en Windows-serversystemen hebben. Daarnaast wordt kennis van Crystal Reports op het niveau van Crystal Reports - Rapport Ontwerp 2 verwacht.

Duur
De duur van deze training is één dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Crystal Reports Server Configuratie