Crystal Reports - Rapport Ontwerp 4

Crystal Reports is de wereldstandaard voor snelle en effici├źnte rapportage. Met Crystal Reports kunt u in korte tijd rapporten bouwen met een interactieve inhoud. Vrijwel elke databron is hiervoor te gebruiken. U kunt rapporten publiceren op het web of in vele andere bestandsformaten opslaan. Ook het integreren van Crystal Reports-functionaliteit in een eigen applicatie behoort tot de mogelijkheden. In de verschillende cursussen Crystal Reports leert u hoe u deze rapporten kunt maken. U kunt kiezen voor een standaardtraining, maar het is ook mogelijk om een maatwerktraining te organiseren, gericht op de database van uw bedrijf.

Tijdens de cursus SAP Crystal Reports - Rapport Ontwerp 4, het vierde en laatste deel van de serie rapportbouwtrainingen, wordt SAP Crystal Reports gebruikt om een fraai en professioneel dashboardrapport te bouwen. Het gemaakte dashboard toont kerncijfers (KPI’s) uit meerdere databronnen.

Bij het maken van het dashboard wordt onder andere gebruik gemaakt van (on-demand) subrapporten en de krachtige grafiekmogelijkheden die het pakket te bieden heeft. Bijzonder aan deze training is dat u, indien gewenst, uw eigen gegevens kunt meenemen, zoals een of meer .XLS of .XML bestanden.

Bij het vierde deel van de training hoort een complete Nederlandstalige lesmap. Deze lesmap is voorzien van theorie, voorbeelden, oefeningen met verschillende moeilijkheidsgraad en de bijbehorende uitwerkingen. Daarnaast ontvangt elke deelnemer een evaluatie-DVD met daarop alle recente software uit de SAP Crystal Solutions suite. Hiermee kan thuis of op het werk naar hartenlust worden geoefend met de software. 

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor rapportbouwers met enige ervaring in het gebruik van SAP Crystal Reports.

Voorkennis
Van cursisten wordt kennis verwacht op het niveau van SAP Crystal Reports - Rapport Ontwerp 2.

Duur
De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

SAP Crystal Reports Rapportontwerp 4