Crystal Reports - Rapport Ontwerp 3

Crystal Reports is de wereldstandaard voor snelle en effici├źnte rapportage. Met Crystal Reports kunt u in korte tijd rapporten bouwen met een interactieve inhoud. Vrijwel elke databron is hiervoor te gebruiken. U kunt rapporten publiceren op het web of in vele andere bestandsformaten opslaan. Ook het integreren van Crystal Reports-functionaliteit in een eigen applicatie behoort tot de mogelijkheden. In de verschillende cursussen Crystal Reports leert u hoe u deze rapporten kunt maken. U kunt kiezen voor een standaardtraining, maar het is ook mogelijk om een maatwerktraining te organiseren, gericht op de database van uw bedrijf.

Deze cursus is het vervolg op de eerste 2 delen van Crystal Reports - Rapport Ontwerp. De cursus behandelt onder andere zaken als running totals, arrays, drilldown- en multipass rapporten.

Doelgroep
Crystal Reports-gebruikers die alles uit de software willen halen.

Voorkennis
Van de deelnemers wordt verwacht dat ze kennis hebben van Crystal Reports op het niveau van de training Crystal Reports - Rapport Ontwerp 2, plus enkele maanden ervaring in het gebruik van Crystal Reports.

Duur
De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van deze training een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal, de lunch en de consumpties zijn bij de cursus inbegrepen.

SAP Crystal Reports Rapportontwerp