Crystal Reports - Rapport Ontwerp 2

Crystal Reports is de wereldstandaard voor snelle en effici├źnte rapportage. Met Crystal Reports kunt u in korte tijd rapporten bouwen met een interactieve inhoud. Vrijwel elke databron is hiervoor te gebruiken. U kunt rapporten publiceren op het web of in vele andere bestandsformaten opslaan. Ook het integreren van Crystal Reports-functionaliteit in een eigen applicatie behoort tot de mogelijkheden. In de verschillende cursussen Crystal Reports leert u hoe u deze rapporten kunt maken. U kunt kiezen voor een standaardtraining, maar het is ook mogelijk om een maatwerktraining te organiseren, gericht op de database van uw bedrijf.

De cursus Crystal Reports - Rapport Ontwerp 2 is een vervolg op de cursus Crystal Reports - Introductie (Rapport Ontwerp 1). Deze praktische cursus gaat gedetailleerd in op de diverse functies van de report generator Crystal Reports. Daarnaast wordt er in deze training een aantal nieuwe onderwerpen uitgediept, zoals condities, formules en subrapporten. Met deze kennis kunt u op professionele wijze rapporten genereren. De opzet van de cursus is gericht op het maken en aanpassen van flexibele rapporten, die toepasbaar zijn op vrijwel elke database.

Het is ook mogelijk om deze cursus als een maatwerktraining bij u op het bedrijf te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die meer kennis wil hebben van het maken en aanpassen van rapporten in Crystal Reports.

Voorkennis
Van cursisten wordt kennis verwacht op het niveau van de cursus Crystal Reports - Rapport Ontwerp 1.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van deze cursus Crystal Reports ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal, de lunch en de consumpties zijn bij de cursus inbegrepen.

SAP Crystal Reports Rapportontwerp