Crystal Reports - Rapport Ontwerp 1

Crystal Reports is de wereldstandaard voor snelle en effici├źnte rapportage. Met Crystal Reports kunt u in korte tijd rapporten bouwen met een interactieve inhoud. Vrijwel elke databron is hiervoor te gebruiken. U kunt rapporten publiceren op het web of in vele andere bestandsformaten opslaan. Ook het integreren van Crystal Reports-functionaliteit in een eigen applicatie behoort tot de mogelijkheden. In de verschillende cursussen Crystal Reports leert u hoe u deze rapporten kunt maken. U kunt kiezen voor een standaardtraining, maar het is ook mogelijk om een maatwerktraining te organiseren, gericht op de database van uw bedrijf.

In deze praktische cursus wordt u bekend gemaakt met het werken met de report generator Crystal Reports. U leert om gegevens uit een database te selecteren en deze op overzichtelijke wijze weer te geven. Daarbij wordt de nadruk gelegd op zowel de basisprincipes van een report generator, als op het opdoen van praktische vaardigheden met Crystal Reports.

De opzet van deze cursus Crystal Reports is gericht op het maken en aanpassen van rapporten die toepasbaar zijn op diverse databases. Aan het einde van de training heeft elke cursist(e) een compleet, fraai ogend rapport opgezet waarin alle opgedane kennis is opgenomen.

Het is ook mogelijk om deze cursus Crystal Reports als een maatwerktraining bij u op het bedrijf te organiseren.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die rapporten wil gaan genereren met Crystal Reports.

Voorkennis
Van cursisten wordt geen kennis van programmeren of Crystal Reports gevraagd. Het kunnen omgaan met een Windows PC volstaat om de training met succes te kunnen volgen.

Duur
De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Aan het einde van deze cursus Crystal Reports ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal, de lunch en de consumpties zijn bij de cursus inbegrepen.

SAP Crystal Reports Rapportontwerp