Crystal Reports for Enterprise

Crystal Reports is de wereldstandaard voor snelle en effici├źnte rapportage. Met Crystal Reports kunt u in korte tijd rapporten bouwen met een interactieve inhoud. Vrijwel elke databron is hiervoor te gebruiken. U kunt rapporten publiceren op het web of in vele andere bestandsformaten opslaan. Ook het integreren van Crystal Reports-functionaliteit in een eigen applicatie behoort tot de mogelijkheden. In de verschillende cursussen Crystal Reports leert u hoe u deze rapporten kunt maken. U kunt kiezen voor een standaardtraining, maar het is ook mogelijk om een maatwerktraining te organiseren, gericht op de database van uw bedrijf.

Crystal Reports is de wereldstandaard voor snelle en efficiënte rapportage. Met Crystal Reports kunt u in korte tijd rapporten bouwen met een interactieve inhoud. Vrijwel iedere databron is hiervoor te gebruiken.

In deze praktische cursus SAP Crystal Reports for Enterprise leer u zelfstandig rapporten te bouwen. Voor de opzet van deze training verwijzen wij u naar de tab Inhoud.

Geen database is hetzelfde. Het is daarom ook mogelijk om een maatwerktraining bij u op het bedrijf te organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Doelgroep
Deze training is onder andere geschikt voor businessanalisten, rapportontwerpers/bouwers, applicatie-ontwikkelaars en BI systeembeheerders. Ook voor hen die de overstap maken van SAP Crystal Reports naar SAP Crystal Reports for Enterprise sluit deze training goed aan.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes personen.

Certificaat
Deze cursus Crystal Reports wordt afgesloten met een certificaat.

Inclusief
Nederlandstalig cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

SAP Crystal Reports Enterprice