CISM (via e-learning)


De CISM-certificering is speciaal ontwikkeld voor ervaren informatiebeveiligingsmanagers en degenen die verantwoordelijk zijn voor informatiebeveiliging. CISM wordt wereldwijd erkend als de toonaangevende certificering voor informatiebeveiliging.

De cursus CISM (via e-learning) betreft zelfstudie, waarbij u zelf kunt bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. De training is vooral geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen dat deel willen leren wat ze nodig hebben op de momenten dat het past. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline.

Het e-learningpakket bestaat uit hoogwaardige video-instructie van de gehele lesstof. Deze video-instructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de video-instructie is langer dan de duur van een klassikale training. U krijgt dus meer uitleg!

De training bestaat uit de volgende onderdelen:

 • toegang tot het eigen digitale leerplein;
 • video-instructie van de gehele lesstof (Engels) uitgevoerd door een ervaren praktijkdocent;
 • docentenbegeleiding via chat/e-mail;
 • kennisassessment en oefenexamen;
 • studiebegeleiding door je e-coach;
 • deelnamecertificaat.

De cursus kan, nadat de setup heeft plaatsgevonden, op ieder gewenst moment starten. Het klaarzetten van de set-up duurt één à twee dagen.

Tegen een kleine meerprijs heeft u tevens toegang tot alle 18.000 boeken en 2.500 extra video’s in de Safari eBook catalogus. Alle IT e-learning wordt gevolgd vanuit een digitaal leerplein. Hierin zit veel extra functionaliteit, zoals virtual labomgeving (meerprijs), kennis assessment, oefenexamens, de e-coach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

Kortom: veel begeleiding om van uw IT e-learning een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen.

Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug. Vraag naar de voorwaarden.

Examen
Deze training is ter voorbereiding op het volgende examen: Certified Information Security Manager. De examenkosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Certificering
Deze training maakt onderdeel uit van het volgende certificeringstraject: Certified Information Security Manager (CISM).

Deze cursus wordt in het Engels verzorgd.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor ervaren informatiebeveiligingsmanagers en degenen die verantwoordelijk zijn voor informatiebeveiliging.

Voorkennis

Cursisten van deze opleiding hebben meestal enige jaren ervaring met informatiebeveiliging of een vergelijkbare combinatie van opleiding en werkervaring.

Duur

Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u de trainingsduur zelf. U heeft een jaar toegang tot de training.

Certificaat

De training maakt onderdeel uit van het volgende certificeringstraject: Certified Information Security Manager (CISM).

Tijdens deze cursus worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Module 1 – Information Security Governance
 • Module 2 – Risk Management
 • Module 3 – Information Security Program
 • Module 4 – Information Security Program Implementation
 • Module 5 – Information Security Program Management
 • Module 6 – Incident Management and Response
Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.