Cisco CCNP (Route/Switch/Tshoot) 300-101|300-115|300-135 (via e-learning)

Het bedrijf Cisco is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf dat is gespecialiseerd in een breed scala aan netwerkapparatuur. Bij netwerkapparatuur kunt u denken aan routers, switches, IP-telefonie, firewalls en servers. Cisco is echt een begrip in de ICT-wereld en staat voor kwaliteit op het gebied van netwerkapparatuur en netwerkoplossingen. Naast het feit dat Cisco diverse netwerkoplossingen en hardware aanbiedt, heeft Cisco ook enkele certificeringstrajecten opgezet.

De cursus Cisco CCNP (Route/Switch/Tshoot) 300-101|300-115|300-135 (via e-learning) is een combinatie van e-learning en video-instructie. De cursus is de beste in de markt en een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Daarom durven wij een slagingsgarantie af te geven! Deze training bereidt u voor op het behalen van alle drie examens, die nodig zijn om het Cisco CCNP-certificaat te behalen. Met dit certificaat toont u aan dat u over gevorderde kennis beschikt om complexe Cisco-netwerken te implementeren en te beheren. Na het volgen van deze training bent u klaar om de Cisco-examens 300-101, 300-115 en 300-135 met succes af te ronden.

Doelgroep
Deze cursus is bedold voor netwerkbeheerders van een Cisco-netwerk, die het internationaal erkende certificaat Cisco Certified Network Professional (CCNP) willen behalen.

Vereiste voorkennis
U dient in het bezit te zijn van een geldige CCNA- of een CCIE-certificering. Tevens heeft u minimaal 1 jaar praktijkervaring in het beheren van op Cisco gebaseerde netwerken.

Examen
Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: 300-101|300-115|300-135. De examenkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Certificering
Deze training maakt onderdeel uit van het navolgende certificeringstraject: CCNP Routing & Switching.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • video-instructie van de gehele lesstof (Engels), uitgevoerd door een ervaren praktijkdocent;
  • docentenbegeleiding via chat/email;
  • studiebegeleiding door uw e-coach;
  • deelnamecertificaat ;
  • geld-terug-garantie wanneer u niet tevreden bent over de training (binnen vijf dagen).


Leervorm
Deze e-learning leervorm betreft zelfstudie waarbij u zelf kunt bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. Vooral geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen datgene willen leren wat zij nodig hebben op de momenten dat het past. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline. Dit e-learning pakket bestaat uit hoogwaardige video-instructie van de gehele lesstof. Deze video-instructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de video-instructie is langer dan de duur van een klassikale training. U krijgt dus meer uitleg! Tegen een kleine meerprijs heeft u tevens toegang tot alle 18.000 boeken en 2.500 extra video's in de Safari e-book-catalogus. Alle IT e-learning wordt gevolgd vanuit een digitaal leerplein. Hierin zit veel extra functionaliteit, zoals virtual labomgeving (meerprijs), kennis assessment, oefenexamens, de e-coach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

Kortom: veel begeleiding om van uw IT e-learning een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug! Vraag naar de voorwaarden.

Startdatum
Deze e-learning training kan, nadat de setup heeft plaatsgevonden, op ieder gewenst moment starten. Het klaarzetten van de setup duurt 1 à 2 dagen. 

Cursusduur
Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u de trainingsduur zelf. U heeft een jaar toegang tot de training.

Taal
Deze cursus wordt in het Engels verzorgd.