Cisco 300-101 CCNP Route (Virtual Classroom)

Het bedrijf Cisco is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf dat is gespecialiseerd in een breed scala aan netwerkapparatuur. Bij netwerkapparatuur kunt u denken aan routers, switches, IP-telefonie, firewalls en servers. Cisco is echt een begrip in de ICT-wereld en staat voor kwaliteit op het gebied van netwerkapparatuur en netwerkoplossingen. Naast het feit dat Cisco diverse netwerkoplossingen en hardware aanbiedt, heeft Cisco ook enkele certificeringstrajecten opgezet.

Deze Cisco CCNP training bereidt u voor op het behalen van het eerste examen van het Cisco CCNP-certificaat. Met dit certificaat toont u aan dat u over gevorderde kennis beschikt om complexe Cisco-netwerken te implementeren en te beheren. Deze training richt zich op geavanceerde IP-adressering en routering, de beveiliging daarvan en de diverse ondersteunende technieken. Na het volgen van deze training bent u klaar om het Cisco-examen 300-101 met succes af te ronden. Dit is één van de drie benodigde examens voor het behalen van het CCNP-certificaat.

Doelgroep
Deze training is bestemd voor netwerkbeheerders van een Cisco-netwerk, die het internationaal erkende certificaat Cisco Certified Network Professional (CCNP) willen behalen.

Vereiste voorkennis
U dient in het bezit te zijn van een geldige CCNA- of CCIE-certificering. Tevens heeft u minimaal één jaar praktijkervaring in het beheren van op Cisco gebaseerde netwerken.

Examen
Deze training is ter voorbereiding op het volgende examen: 300-101. De examenkosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Certificering
Deze training maakt onderdeel uit van het volgende certificeringstraject: CCNA Routing & Switching.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • vijf avondsessies (20:00 – 22:00 uur) in een virtueel klaslokaal;
  • de sessies worden uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent;
  • het officiële cursusmateriaal (het materiaal wordt opgestuurd voor aanvang van de training);
  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • kennisassessment en oefenexamen;
  • studiebegeleiding door uw docent;
  • deelnamecertificaat.

 
Cursusduur
De training bestaat uit vijf avondsessies in een virtueel klaslokaal, verspreid over zes weken.

Leervorm
Een sessie in een virtueel klaslokaal kunt u volgen op een door zelf gekozen locatie. Hier dient u wel over internettoegang te beschikken. Deze trainingsvorm is met name geschikt wanneer u graag ‘s avonds (vanuit huis achter uw eigen computer) wilt leren. De sessies vinden plaats van 20.00 – 22.00 uur en zijn een combinatie tussen zelfstudie en klassikaal. Een keer per week neemt u deel aan de sessie in een virtueel klaslokaal. Dit is een live sessie, geleid door onze docent waaraan u samen met medecursisten deelneemt. In de tussenliggende week maakt u het huiswerk en de oefeningen. Het aantal weken doorlooptijd hangt af van de hoeveelheid lesstof, maar bedraagt meestal acht weken per examen. Alle cursisten die een klassikale training volgen krijgen toegang tot ons digitale leerplein. Hierin vindt u veel extra functionaliteit, zoals een oefenexamen, de e-coach, contact met uw docent, forum met medecursisten, enz. 

Taal
Deze training wordt binnen heel Europa verkocht. Wanneer er deelnemers van meerdere nationaliteiten zijn, wordt deze training in het Engels verzorgd.

Virtual Online Practice Lab
Voor deze training is een virtuele oefenomgeving beschikbaar. Het grote voordeel van het Virtual Online Practice Lab is dat u kunt oefenen in de praktijk zonder dat u uw eigen CISCO-systeem hoeft te gebruiken. U kunt 12 maanden van deze unieke mogelijkheid gebruik maken voor slechts € 125,-.