Cisco 300-101 CCNP Route (via e-learning)

Het bedrijf Cisco is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf dat is gespecialiseerd in een breed scala aan netwerkapparatuur. Bij netwerkapparatuur kunt u denken aan routers, switches, IP-telefonie, firewalls en servers. Cisco is echt een begrip in de ICT-wereld en staat voor kwaliteit op het gebied van netwerkapparatuur en netwerkoplossingen. Naast het feit dat Cisco diverse netwerkoplossingen en hardware aanbiedt, heeft Cisco ook enkele certificeringstrajecten opgezet.

Deze combinatie van e-learning en video-instructie is de beste in de markt en biedt een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Daarom durven wij een slagingsgarantie af te geven. Deze Cisco CCNP training bereidt u voor op het behalen van het eerste examen van het Cisco CCNP-certificaat. Met dit certificaat toont u aan dat u over gevorderde kennis beschikt om complexe Cisco-netwerken te implementeren en te beheren. Deze training richt zich op geavanceerde IP-adressering en routering, de beveiliging daarvan en de diverse ondersteunende technieken. Na het volgen van deze training bent u klaar om het Cisco-examen 300-101 met succes af te ronden. Dit is één van de drie benodigde examens voor het behalen van het CCNP-certificaat.

Doelgroep
Deze training is bestemd voor netwerkbeheerders van een Cisco-netwerk, die het internationaal erkende certificaat Cisco Certified Network Professional (CCNP) willen behalen.

Vereiste voorkennis
U dient in het bezit te zijn van een geldige CCNA- of CCIE-certificering. Tevens heeft u minimaal één jaar praktijkervaring in het beheren van op Cisco gebaseerde netwerken.

Examen
Deze training is ter voorbereiding op het volgende examen: 300-101. De examenkosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Certificering
Deze training maakt onderdeel uit van het volgende certificeringstraject: CCNA Routing & Switching.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • video-instructie van de gehele lesstof (Engels), uitgevoerd door een ervaren praktijkdocent;
  • docentenbegeleiding via chat/email;
  • studiebegeleiding door uw e-coach;
  • deelnamecertificaat ;
  • geld-terug-garantie wanneer u niet tevreden bent over de training (binnen vijf dagen).


Leervorm

Deze e-learning leervorm betreft zelfstudie waarbij u zelf kunt bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. Vooral geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen datgene willen leren wat zij nodig hebben op de momenten dat het past. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline. Dit e-learning pakket bestaat uit hoogwaardige video-instructie van de gehele lesstof. Deze video-instructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de video-instructie is langer dan de duur van een klassikale training. U krijgt dus meer uitleg! Tegen een kleine meerprijs heeft u tevens toegang tot alle 18.000 boeken en 2.500 extra video's in de Safari e-book-catalogus. Alle IT e-learning wordt gevolgd vanuit een digitaal leerplein. Hierin zit veel extra functionaliteit, zoals virtual labomgeving (meerprijs), kennis assessment, oefenexamens, de e-coach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

Kortom: veel begeleiding om van uw IT e-learning een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug! Vraag naar de voorwaarden.

Startdatum
Deze e-learning training kan, nadat de setup heeft plaatsgevonden, op ieder gewenst moment starten. Het klaarzetten van de setup duurt 1 à 2 dagen. 

Cursusduur
Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u de trainingsduur zelf. U heeft een jaar toegang tot de training.

Taal
Deze training wordt in het Engels verzorgd.

Virtual Online Practice Lab
Voor deze training is een virtuele oefenomgeving beschikbaar. Het grote voordeel van het Virtual Online Practice Lab is dat u kunt oefenen in de praktijk zonder dat u uw eigen CISCO-systeem hoeft te gebruiken. U kunt 12 maanden van deze unieke mogelijkheid gebruik maken voor slechts € 125,-.