Cisco 200-105 ICND2 (via e-learning)

Het bedrijf Cisco is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf dat is gespecialiseerd in een breed scala aan netwerkapparatuur. Bij netwerkapparatuur kunt u denken aan routers, switches, IP-telefonie, firewalls en servers. Cisco is echt een begrip in de ICT-wereld en staat voor kwaliteit op het gebied van netwerkapparatuur en netwerkoplossingen. Naast het feit dat Cisco diverse netwerkoplossingen en hardware aanbiedt, heeft Cisco ook enkele certificeringstrajecten opgezet.

Deze combinatie van e-learning en video-instructie is de beste in de markt en biedt een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Daarom durven wij een slagingsgarantie af te geven. Deze Cisco ICND2 training bereidt u voor op het behalen van het Cisco certificaat CCNA Routing and Switching. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het optimaliseren van performance, OSPF implementatie, EIGRP implementatie, access control lists en de overgang naar IPv6. Na het volgen van deze training bent u klaar om het certificeringsexamen 640-816 met succes af te ronden. Dit is het tweede gedeelte van de twee examens die u moet halen voor de CCNA certificering.

Doelgroep
Deze training is bestemd voor netwerkbeheerders en systeembeheerders van een Cisco-netwerk die het internationaal erkende certificaat CCNA Routing and Switching willen behalen.

Vereiste voorkennis
Voor deze cursus is, naast een algemene basiskennis van IT, geen specifieke voorkennis vereist.

Examen
Deze training is ter voorbereiding op het volgende examen: 200-105. De examenkosten zijn niet in de prijs inbegrepen.


Certificering
Deze training maakt onderdeel uit van het volgende certificeringstraject: CCNA Routing & Switching.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • video-instructie van de gehele lesstof (Engels), uitgevoerd door een ervaren praktijkdocent;
  • docentenbegeleiding via chat/email;
  • studiebegeleiding door uw e-coach;
  • deelnamecertificaat ;
  • geld-terug-garantie wanneer u niet tevreden bent over de training (binnen vijf dagen).

 
Leervorm
Deze e-learning leervorm betreft zelfstudie waarbij u zelf kunt bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. Vooral geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen datgene willen leren wat zij nodig hebben op de momenten dat het past. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline. Dit e-learning pakket bestaat uit hoogwaardige video-instructie van de gehele lesstof. Deze video-instructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de video-instructie is langer dan de duur van een klassikale training. U krijgt dus meer uitleg! Tegen een kleine meerprijs heeft u tevens toegang tot alle 18.000 boeken en 2.500 extra video's in de Safari e-book-catalogus. Alle IT e-learning wordt gevolgd vanuit een digitaal leerplein. Hierin zit veel extra functionaliteit, zoals virtual labomgeving (meerprijs), kennis assessment, oefenexamens, de e-coach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

Kortom: veel begeleiding om van uw IT e-learning een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug! Vraag naar de voorwaarden.

Startdatum
Deze e-learning training kan, nadat de setup heeft plaatsgevonden, op ieder gewenst moment starten. Het klaarzetten van de setup duurt 1 à 2 dagen. 

Cursusduur
Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u de trainingsduur zelf. U heeft een jaar toegang tot de training.

Taal
Deze cursus wordt in het Engels verzorgd.

Virtual Online Practice Lab
Voor deze training is een virtuele oefenomgeving beschikbaar. Het grote voordeel van het Virtual Online Practice Lab is dat u kunt oefenen in de praktijk zonder dat u uw eigen CISCO-systeem hoeft te gebruiken. U kunt 12 maanden van deze unieke mogelijkheid gebruik maken voor slechts € 125,-.