CISA - ISACA Certified Information Systems Auditor (via e-learning)

 De Certified Information Systems Auditor (CISA) certificering biedt cursisten kennis en vaardigheden die IT Security professionals voorbereiden op het CISA-examen. De Certified Information Systems Auditor (CISA) certificering is sinds 1978 de wereldwijd geaccepteerde standaard onder de informatiesystemen (IS) audit, controle en security professionals. 

Tijdens deze training worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: Systems Audit Process, Information Technology Governance, Systems & Infrastructure Life Cycle Management, IT Service Delivery & Support, Protection of Information Assets & Business Continuity en Disaster Recovery.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen met een bedrijfskritische functie waarbinnen u verantwoordelijk bent voor de IT- en businesssystemen van uw organisatie. U zorgt ervoor dat de systemen worden bewaakt, gecontroleerd en beschermd.

Vereiste voorkennis
Cursisten die deze training volgen hebben meestal minimaal vijf jaar ervaring als informatiesystemenanalyst of een vergelijkbare combinatie van opleiding en werkervaring.

Examen
Deze training is ter voorbereiding op het volgende examen: ISACA Certified Information Systems Auditor. De examenkosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Certificering
Deze training maakt onderdeel uit van het volgende certificeringstraject: ISACA Certified Information Systems Auditor.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • video-instructie van de gehele lesstof (Engels), uitgevoerd door een ervaren praktijkdocent;
  • docentenbegeleiding via chat/email;
  • studiebegeleiding door uw e-coach;
  • deelnamecertificaat ;
  • geld-terug-garantie wanneer u niet tevreden bent over de training (binnen vijf dagen).


Leervorm
 
Deze e-learning leervorm betreft zelfstudie waarbij u zelf kunt bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. Vooral geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen datgene willen leren wat zij nodig hebben op de momenten dat het past. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline. Dit e-learning pakket bestaat uit hoogwaardige video-instructie van de gehele lesstof. Deze video-instructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de video-instructie is langer dan de duur van een klassikale training. U krijgt dus meer uitleg! Tegen een kleine meerprijs heeft u tevens toegang tot alle 18.000 boeken en 2.500 extra video's in de Safari e-book-catalogus. Alle IT e-learning wordt gevolgd vanuit een digitaal leerplein. Hierin zit veel extra functionaliteit, zoals virtual labomgeving (meerprijs), kennis assessment, oefenexamens, de e-coach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

Kortom: veel begeleiding om van uw IT e-learning een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug! Vraag naar de voorwaarden. 

Startdatum 
Deze e-learning training kan, nadat de setup heeft plaatsgevonden, op ieder gewenst moment starten. Het klaarzetten van de setup duurt 1 à 2 dagen.  

Cursusduur 
Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u de trainingsduur zelf. U heeft een jaar toegang tot de training. 

Taal 
Deze cursus wordt in het Engels verzorgd.