Cinema 4D - Motion Graphic/Broadcast

CINEMA 4D is een professioneel 3D-animatieprogramma voor de productie van stilstaande beelden en animatiefilms. 3D-modeleren, texturen maken, animeren of renderen: met Cinema 4D kan het allemaal. CLS Trainingen biedt meerdere cursussen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Rotterdam, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

Tijdens deze praktijkgerichte cursus Cinema 4D – Motion Graphic/Broadcast training  leert u modelleren en animaties maken voor het gebruik in onder andere video- en filmpresentaties. De trainingsstof in deze cursus is gericht op de mogelijkheden die de Cinema 4D broadcast-bundel biedt. Naast het werken met de broadcast-bundel van Cinema 4D leert u visueel te programmeren met XPresso. Alle professionele gereedschappen, zoals C-motion, cappucino, visual selector, deformers, pose morphs, character rigging en controllers (de basis) komen aan bod. Natuurlijk worden ook de nieuwe character tools in CINEMA 4D, de mograph-mogelijkheden en de effectors behandeld.

Deze praktische cursus kan worden uitgebreid met een vierde trainingsdag. Tijdens deze extra cursusdag leert u de animatiemogelijkheden van de Cinema 4D studiobundel, zoals dynamics rigid body, softbody, motors, veren, muscle, thinking particles en pyroclusters (rook- en vuureffecten). 

Na deze intensieve training heeft u de optimale controle over complexe animaties. Wanneer u nog niet beschikt over de benodigde software, neem dan contact met ons op.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis van Cinema 4D vereist. Wel verwachten wij dat de deelnemers computervaardig zijn.

Duur
De duur van deze training is drie dagen. De cursus kan eventueel met een vierde dag worden uitgebreid.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt vier deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training het certificaat Cinema 4D Broadcast.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch

 

.Cinema 4D Visualiseren