Cinema 4D - Modelleren Gevorderd

CINEMA 4D is een professioneel 3D-animatieprogramma voor de productie van stilstaande beelden en animatiefilms. 3D-modeleren, texturen maken, animeren of renderen: met Cinema 4D kan het allemaal. CLS Trainingen biedt meerdere cursussen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Rotterdam, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

Tijdens deze gevorderde cursus CINEMA 4D – Modelleren leert u de gevorderde technieken van het modelleren met Cinema 4D. De cursus wordt aangevuld met veel waardevolle tips uit de praktijk. 

U kunt met CINEMA 4D ieder gewenst product modelleren; u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Na afloop van de training beheerst u alle benodigde technieken om ieder gewenst object te modelleren. Uw computermodel is niet meer van echt te onderscheiden.

Het is mogelijk om deze training als een maatwerkcursus bij u op locatie te organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorkennis
Wij verwachten van de deelnemers basiskennis van het modelleren met Cinema 4D.

Duur
De duur van deze training is twee dagen.

Groepsgrootte
Omdat dit een specialistische training betreft, waarbij de wensen van de cursist centraal staan, is de maximale groepsgrootte drie personen.

Certificaat
Deze cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Cinema 4D Modelleren