Cinema 4D – Licht en Textuur


CINEMA 4D is een professioneel 3D-animatieprogramma voor de productie van stilstaande beelden en animatiefilms. 3D-modeleren, texturen maken, animeren of renderen: met Cinema 4D kan het allemaal!

Uit de praktijk komen veel vragen over het werken met ‘licht’ in Cinema 4D. Om deze vragen te beantwoorden heeft CLS de praktische cursus Cinema 4D – Licht en Textuur ontwikkeld. Tijdens de training wordt dieper ingegaan op de vele licht- en textuur-technieken in Cinema 4D.

Wanneer uw belangstelling voornamelijk uitgaat naar het component licht in deze cursus Cinema 4D kunt u zich alleen inschrijven voor de eerste dag van de training.

Indien gewenst kan onze docent voor aanvang van de cursus contact met u opnemen om de inhoud van de cursus te bespreken. Het is ook mogelijk om de training, aangepast op uw werkomgeving, op uw bedrijf te volgen.

Cursusmateriaal en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die in Cinema 4D met licht en textuur wil leren werken.

Voorkennis

Basiskennis van Cinema 4D is vereist.

Duur

De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt vijf deelnemers. Door de kleine groepsgrootte is er ruimschoots de mogelijkheid om uw persoonlijke vragen in deze cursus te beantwoorden.

Certificaat

Deze cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Tijdens deze cursus Cinema 4D worden de volgende onderdelen op een praktijkgerichte manier behandeld, toegespitst op uw situatie:

  • schaal, texturen;
  • beïnvloeding van de rekentijd (rendertijd) bij onder andere radiosity renderen;
  • het gebruik van symbolen, instances, textuurpaden etc;
  • een groot aantal praktische ‘tips and tricks’.

Het is mogelijk om de inhoud van deze cursus verder aan uw wensen aan te passen.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.