Cinema 4D - Licht en Textuur

CINEMA 4D is een professioneel 3D-animatieprogramma voor de productie van stilstaande beelden en animatiefilms. 3D-modeleren, texturen maken, animeren of renderen: met Cinema 4D kan het allemaal. CLS Trainingen biedt meerdere cursussen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Rotterdam, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

Uit de praktijk komen veel vragen over het werken met 'licht' in Cinema 4D. Om deze vragen te beantwoorden heeft CLS de praktische cursus Cinema 4D - Licht en Texture ontwikkeld. Tijdens de training wordt dieper ingegaan op de vele licht- en texture-technieken in Cinema 4D.

Wanneer uw belangstelling voornamelijk uitgaat naar het component Licht in deze cursus Cinema 4D kunt u zich alleen inschrijven voor de eerste dag van de training.

Indien gewenst kan onze docent voor aanvang van de cursus contact met u opnemen om de inhoud van de cursus te bespreken. Het is ook mogelijk om de training, aangepast op uw werkomgeving, op uw bedrijf te volgen.

Voorkennis
Basiskennis van Cinema 4D is vereist.

Duur
De cursusduur is twee dagen van 9.30 - 16.30 uur.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt vijf deelnemers. Door de kleine groepsgrootte is er ruimschoots de mogelijkheid om uw persoonlijke vragen in deze cursus te beantwoorden.

Certificaat
Deze cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Cinema 4D licht en Texture