Cinema 4D - Animatie

CINEMA 4D is een professioneel 3D-animatieprogramma voor de productie van stilstaande beelden en animatiefilms. 3D-modeleren, texturen maken, animeren of renderen: met Cinema 4D kan het allemaal. CLS Trainingen biedt meerdere cursussen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Rotterdam, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

Tijdens deze praktische cursus Cinema 4D - Animatie leert u modelleren en animaties maken voor het gebruik in presentaties van video en film. Alle professionele gereedschappen, zoals boolean operations, inverse kinematics en controle van de scherpte/diepte, zijn standaard in Cinema 4D aanwezig. Maar ook speciale effecten, zoals het vervormen, smelten en exploderen van objecten, zijn in het pakket opgenomen. 

Cinema 4D kent geen beperkingen met betrekking tot het aantal texturen dat aan een object kan worden toegekend. Het nauwkeurig in te stellen keyframe-systeem biedt een optimale controle over de meest complexe animaties.  De trainingsstof van deze cursus is gericht op de mogelijkheden die de Cinema 4D Broadcast-bundel biedt. Naast het werken met de Broadcast-bundel van Cinema 4D leert u visueel te programmeren met XPresso.

Het is mogelijk om deze training met een extra dag uit te breiden. Tijdens deze dag leert u de extra animatiemogelijkheden van de Cinema 4D studiobundel kennen: dynamics rigid body, softbody, motors, muscle, thinking particles en pyroclusters (rook- en vuureffecten).  

Doelgroep
Deze Cinema 4D-training is ontwikkeld voor iedereen die animaties wil gaan maken.

Voorkennis
Voor deze cursus is geen speciale voorkennis vereist.

Duur
De cursusduur is drie dagen van 9.30 - 16.30 uur.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt vijf deelnemers. Door de kleine groepsgrootte is er ruimschoots de mogelijkheid om uw persoonlijke vragen tijdens deze cursus te beantwoorden.

Certificaat
De training wordt afgesloten met een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Cinema 4D Animatie training