Certified PDF

Adobe Acrobat is een pakket waarmee elektronische documenten in het Portable Document Format (PDF) kunnen worden gemaakt. Een belangrijk voordeel van PDF-documenten is dat de integriteit van de inhoud en de vormgeving volledig behouden blijft. De cursussen Adobe Acrobat zijn dus uitermate geschikt voor iedereen die korte metten wil maken met ontbrekende bestanden, verkeerde fonts, tekstverloop, etc. PDF-bestanden zijn tevens bijzonder geschikt om documenten in elektronische vorm te publiceren op het internet en/of op cd-rom. Zelfs bij presentaties en het werken met formulieren begint Acrobat steeds belangrijker te worden.

Wanneer u een PDF moet aanmaken om aan te leveren bij de drukker, is het van groot belang om dit te doen als Certified PDF. Hierdoor weet u vooraf dat het PDF-bestand voldoet aan de wensen van de drukker. Voor drukkers is namelijk becijferd dat de foutkans bij aanlevering van het bestand als Certified PDF minder is dan 5%. De kans op persstilstand door verkeerd aangeleverd materiaal is op deze manier heel klein geworden. Wanneer u een PDF moet ontvangen van derden of zelf een PDF moet aanleveren bij de drukker, is de tijd aan deze cursus goed besteed.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met het aanleveren van hoogwaardige PDF-bestanden.

Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
De duur van de cursus is afhankelijk van de aanwezige voorkennis en de wensen met betrekking tot de inhoud van de training een of twee dagen. Neem contact met ons op om dit te bespreken.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
De cursus is inclusief cursusmateriaal.

 

certified pdf