BricsCAD - Snel aan de slag

BricsCAD ® is een krachtig CAD-software platform voor Windows en Linux, dat tegen een aantrekkelijke prijs de vertrouwde functies van native DWG uitbreidt met geavanceerde 2D-tools en intelligente 3D-direct modeling. BricsCAD is een goed en goedkoper alternatief voor AutoCAD. BricsCAD ondersteunt het native DWG-bestandsformaat. U kunt .dwg files schrijven en lezen zonder enige conversie en het programma biedt een naadloze compatibiliteit. U kunt met BricsCAD nauwkeurige technische tekeningen maken, zowel in 2D en 3D. Bovendien kunt u een technische tekening volledig uitwerken, fotorealistische 3D-renderings weergeven, afbeeldingen invoegen en bewerken, 3D-oppervlaktes bewerken, etc.

Tijdens deze korte cursus BricsCAD van twee dagen leert u de basistechnieken van dit CAD-programma kennen. Na afloop van deze training kunt u direct aan de slag. BricsCAD is een goed alternatief - zowel qua mogelijkheden als qua prijs - voor het veel gebruikte AutoCAD. Vrijwel alle functionaliteiten die u in AutoCAD gewend bent, zijn ook aanwezig in BricsCAD.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. Een groep bestaat maximaal uit acht cursisten. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Wanneer u al bekend bent met AutoCAD en u wilt overstappen op BricsCAD kunt u ook een (maatwerk)training van een dag volgen, waarin de voor u belangrijke onderwerpen worden behandeld. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervan te bespreken.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die met BricsCAD wil gaan werken.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen.

Duur
De duur van deze training BricsCAD is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Deze cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Inclusief
Alle cursusmaterialen en lunch. 

BricsCAD training