BricsCAD - Gevorderd

BricsCAD ® is een krachtig CAD-software platform voor Windows en Linux, dat tegen een aantrekkelijke prijs de vertrouwde functies van native DWG uitbreidt met geavanceerde 2D-tools en intelligente 3D-direct modeling. BricsCAD is een goed en goedkoper alternatief voor AutoCAD. BricsCAD ondersteunt het native DWG-bestandsformaat. U kunt .dwg files schrijven en lezen zonder enige conversie en het programma biedt een naadloze compatibiliteit. U kunt met BricsCAD nauwkeurige technische tekeningen maken, zowel in 2D en 3D. Bovendien kunt u een technische tekening volledig uitwerken, fotorealistische 3D-renderings weergeven, afbeeldingen invoegen en bewerken, 3D-oppervlaktes bewerken, etc.

Tijdens de tweedaagse cursus BricsCAD - Gevorderd leert u alle technieken van dit CAD-programma kennen, die niet tijdens de basiscursus aan bod zijn gekomen. Na afloop van deze training kent Brics-CAD geen geheimen meer voor u.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. Een groep bestaat maximaal uit acht cursisten. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Indien gewenst kan deze cursus ook bij u op locatie worden georganiseerd. Onze ervaren docent komt dan naar u toe.  

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die de basistechnieken van BricsCAD beheerst en meer uit dit programma wil halen.

Voorkennis
Voor deze cursus is basiskennis van BricsCAD vereist.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

BricsCAD Training