Bentley MX Gevorderd

Bentley Systems is een softwarebedrijf dat zich voornamelijk richt op CAD. Het bedrijf is vooral bekend vanwege het product Microstation, een tegenhanger van AutoCAD. De ontwerpprogramma's worden gebruikt in architectuur, civiele techniek en werktuigbouwkunde. Daarnaast richt een groot deel van de software zich specifiek op infrastructuur, zowel wegen als nutsvoorzieningen en leidingen in gebouwen en chemische fabrieken.

Bentley MX is het CAD-pakket voor de civieltechnische markt. Tijdens de opleiding worden naar behoefe alle onderdelen die Benley MX te bieden heeft behandeld. De cursist kan ook praktijkvoorbeelden en vragen aandragen, die dan uitgebreid behandeld worden. 

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Indien gewenst kunnen wij deze cursus ook bij u op locatie organiseren. Onze ervaren docent komt dan naar u toe.  

Doelgroep
De cursus Bentley MX Gevorderd is bedoeld voor civieltechnische tekenaars en constructeurs die actief zijn in de grond-, weg- en waterbouw, landmeetkunde, geotechniek of landschapsinrichting, en reeds werken met Bentley MX, maar meer uit dit programma willen halen. Daarnaast is deze training ideaal voor mensen die al enkele jaar ervaring hebben met Bentley MX hebben, maar behoefte hebben aan een opfriscursus.

Voorkennis
Voor deze training is ervaring met Bentley vereist.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een Bentley certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Bentley MX Gevorderd