Bentley Architecture V8i Basiscursus

Bentley Systems is een softwarebedrijf dat zich voornamelijk richt op CAD. Het bedrijf is vooral bekend vanwege het product Microstation, een tegenhanger van AutoCAD. De ontwerpprogramma's worden gebruikt in architectuur, civiele techniek en werktuigbouwkunde. Daarnaast richt een groot deel van de software zich specifiek op infrastructuur, zowel wegen als nutsvoorzieningen en leidingen in gebouwen en chemische fabrieken.

Tijdens de cursus Bentley Architecture V8i Basis leert u met Bentley Architecture bouwkundige ontwerpen te maken en te presenteren. Daarnaast krijgt de cursist een korte inleiding in BIM (Bouw Informatie Model). Het accent ligt echter op het maken van 3D bouwkundige modellen en hoe je deze modellen kunt importeren en exporteren.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door het te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.  

Doelgroep
Deze training is bestemd voor iedereen die wil leren om bouwkundige ontwerpen te maken en te presenteren.

Voorkennis
De cursist dient te beschikken over kennis van een 2D CAD-pakket, bij voorkeur MicroStation.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een Bentley certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de training inbegrepen.

 

Bentley Architecture