Autodesk Navisworks Clash Detection Gevorderd

Naviswork projectevaluatie softwareproducten maken het voor architecten en andere professionals in de bouw mogelijk om samen met stakeholders een verbeterde controle over de resultaten van projecten te verkrijgen met behulp van een holistische beoordeling, geïnteregreerde modellen en data.

De Autodesk Navisworks Clash Detection gevorderde cursus is bedoeld voor architecten, ontwerpers, werkvoorbereiders, opzichters, uitvoerders en (werktuig)bouwkundig tekenaars die reeds werken met Navisworks en optimaal rendement uit hun 3D-model willen halen. Deze cursus geeft u een gedegen kennis op het gebied van clashdetectie. 

Doelgroep
De gevorderde training voor Navisworks Manage Clash Detection is bedoeld voor bestaande Navisworks gebruikers die meer kennis willen opdoen op het gebied van Clashdetectie.

Voorkennis
Van de cursist wordt enige voorkennis verwacht van Windows, de Autodesk product range en de BIM-gedachte. Deze training is een vervolg op Autodesk Navisworks Manage basistraining en Autodesk Revit Basistraining.

Duur
De cursusduur is één dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Autodesk Training Center NavisWorks