Autodesk 3ds Max Updatecursus

Autodesk 3ds Max is dé oplossing als het gaat om animeren, visualiseren, modelleren en renderen in 3D. In de wereld van film en televisie, bij de ontwikkeling van de nieuwste generatie games en bij het visualiseren van de spectaculairste designs is Autodesk 3ds Max de absolute nummer 1. Daarnaast is 3ds Max onmisbaar bij het maken van simulaties in 3D en Virtual Reality projecten. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimtes, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

De Update-cursus Autodesk 3ds Max richt zich op personen die bekend zijn met een oudere versie van 3ds Max (Design) en op korte termijn aan de slag gaan met 3ds Max (Design) 2012. Binnen een kort tijdsbestek bent u volledig op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden in de meest recente versie van 3ds Max (Design).

Deze cursus wordt gegeven op een Autodesk Authorized Training Center en wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor personen die bekend zijn met een oudere versie van 3ds Max (Design) en op korte termijn aan de slag gaan met 3ds Max (Design) 2012.

Voorkennis
Van de cursist wordt basiskennis van Autodesk 3ds Max verwacht.

Duur
De cursusduur is één dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Alle cursisten ontvangen na afloop van deze update-training een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Autodesk Training Center 3ds Max