Autodesk 3ds Max Gevorderd

Autodesk 3ds Max is dé oplossing als het gaat om animeren, visualiseren, modelleren en renderen in 3D. In de wereld van film en televisie, bij de ontwikkeling van de nieuwste generatie games en bij het visualiseren van de spectaculairste designs is Autodesk 3ds Max de absolute nummer 1. Daarnaast is 3ds Max onmisbaar bij het maken van simulaties in 3D en Virtual Reality projecten. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimtes, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

De Cursus Autodesk 3ds Max Gevorderd richt zich op personen die graag meer uit 3ds Max willen halen. Deze 3ds Max-training gaat dieper in op de uitgebreide mogelijkheden van 3ds Max, waardoor u zich kunt onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Deze cursus sluit perfect aan op de Autodesk 3ds Max Basiscursus.

Na het volgen van deze gevorderde training kunt u absoluut beter en sneller werken met 3ds Max (Design) en beheerst u veel meer technieken. Tijdens de training komen praktische onderwerpen aan de orde, die u direct kunt toepassen in uw eigen werkomgeving.

Deze cursus wordt gegeven op een Autodesk Authorized Training Center en wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat.

Doelgroep
Deze cursus richt zich op personen die reeds beschikken over een basiskennis van 3ds Max en meer uit dit programma willen halen.

Voorkennis
Van de cursist wordt basiskennis van Autodesk 3ds Max verwacht.

Duur
De cursusduur is vijf dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes personen.

Certificaat
Alle cursisten krijgen na afloop van deze gevorderde training een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Autodesk Training Center 3ds Max