Autodesk 3ds Max Design voor Revit-gebruikers

Autodesk 3ds Max is dé oplossing als het gaat om animeren, visualiseren, modelleren en renderen in 3D. In de wereld van film en televisie, bij de ontwikkeling van de nieuwste generatie games en bij het visualiseren van de spectaculairste designs is Autodesk 3ds Max de absolute nummer 1. Daarnaast is 3ds Max onmisbaar bij het maken van simulaties in 3D en Virtual Reality projecten. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimtes, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

De training Autodesk 3ds Max Design voor Revit-gebruikers besteedt onder meer aandacht aan de verregaande Mental Ray rendermogelijkheden in 3ds Max Design. In vergelijking met de standaard Mental Ray render engine in Revit zijn de mogelijkheden hiervoor in Autodesk 3ds Max Design aanzienlijk uitgebreider. Na afloop van deze intensieve cursus bent u in staat om in korte tijd een indrukwekkende fotorealistische render te maken.

Deze cursus wordt gegeven op een Autodesk Authorized Training Center. Daarnaast verzorgen wij deze cursus ook bij u op het bedrijf. Onze professionele docenten komen naar u toe, zodat de cursisten geen reistijd hebben. Bij meerdere cursisten is dit misschien zelfs een goedkopere optie.

Doelgroep
De cursus is bestemd voor Revit-gebruikers die meer willen dan de standaard in Revit aangeboden rendermogelijkheden.

Voorkennis
Kennis van Revit heeft de voorkeur.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van de cursus 3ds Max Design voor Revit-gebruikers ontvangen alle deelnemers het officiële Autodesk-certificaat.

Inclusief
Nederlandstalig cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Autodesk Training Center 3ds Max