Autodesk 3ds Max Basiscursus

Autodesk 3ds Max is dé oplossing als het gaat om animeren, visualiseren, modelleren en renderen in 3D. In de wereld van film en televisie, bij de ontwikkeling van de nieuwste generatie games en bij het visualiseren van de spectaculairste designs is Autodesk 3ds Max de absolute nummer 1. Daarnaast is 3ds Max onmisbaar bij het maken van simulaties in 3D en Virtual Reality projecten. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimtes, of als maatwerktraining bij u op het bedrijf.

De Basiscursus 3ds Max richt zich op personen die zo snel mogelijk aan de slag willen met 3ds Max en nog geen of weinig ervaring hebben met het softwarepakket. Met behulp van praktijkgerichte oefeningen kunt u in deze cursus het geleerde onder begeleiding van de docent direct oefenen.

De doelstelling van de training is dat elke cursist na afloop van de training in zijn of haar werkomgeving direct zelfstandig aan de slag kan gaan met het softwarepakket. Tijdens de basiscursus leert u op de juiste manier werken met het softwarepakket en voorkomt u een foutieve aanpak van de uitgebreide mogelijkheden van het softwarepakket.

Deze cursus wordt gegeven op een Autodesk Authorized Training Center en wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat. Doelgroep Iedereen die met Autodesk 3ds Max wil gaan werken.

Doelgroep
Deze cursus  richt zich op personen die zo snel mogelijk aan de slag willen met 3ds Max en nog geen of weinig ervaring hebben met het softwarepakket.

Voorkennis
Er wordt van de cursist kennis van Microsoft Windows verwacht.

Duur
De cursusduur is vijf dagen.

Groepsgrootte
De groepsgrootte bedraagt maximaal zes deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de basiscursus 3ds Max een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Autodesk Training Center 3ds Max